About Me

Saját fotó
Biatorbágy, Hungary
Kedves Látogató! Üdvözöllek oldalamon! Jámborné Dankó Katának hívnak, 7 éves korom óta gyöngymániás vagyok. Ékszerkészítéssel kb. 16 éve kezdtem el foglalkozni. Ezen a lapon megtekintheted kedvenc munkáimat. Remélem találsz kedvedre valót, ha valamelyik érdekelne, csak írj bátran! dankokata{kukac}gmail.com

2013. február 21., csütörtök

Legifjabb tanítványom :-)

Ő Vendel, a szomszéd kisfiú (2 és fél éves), akinek az anyukáját megfertőztem a gyöngyfűzés szeretetével és amint látszik, neki is tetszik a dolog! Ezeket a golyókat egyedül fűzte fel, rendesen tűvel (tompa), ahogy kell.

Első horgolt próbálkozásom

 
Íme az első horgolt karkötőm. Rögtön ferde horgolással kezdtem, nekem ez valahogy közelebb áll a szívemhez. Eddig csak nézegettem az oktató fotókat, videókat, aztán felbátorodtam. Most már fűzgélem a 15/0-ás gyöngyöket, ki kell próbálnom azokkal is! A képen nem biztos, hogy jól látszik a minta, virágos ágak vannak rajta.

2013. január 24., csütörtök

Leia-val kezdődött és ez lett belőle (saját fejlesztés)


2013. január 21., hétfő

Leia testvérek


2013. január 18., péntek

Karácsonyi meglepetés

Unokatestvérem kapta ajándékba. Mint mindent, ezt is kisebb gyöngyökből fűztem. Ezek 3mm es telkából és Swarovskiból készültek. HA találtam volna ennél is kisebb teklát, tuti megfűzöm 2,5 mm-s swarival is!

2013. január 14., hétfő

Hófehérségek






A kis fülike anyukámnak készült karácsonyra. Karkötője és nyaklánca már volt, ehhez kérte. A medálok keresztanyámnak készültek a fehér memória drótos romantikus hurka karkötőjéhez, ami évekkel ezelőtt szintén én készítettem. (a két medál közül a Leiát választotta). Aki ott középen a swari kabosonokban látszik, az a fotósom (a férjem:-)) piros pólóban :-))) Legközelebb szólok neki, csak fehérben fotózhat :-)))))


2013. január 10., csütörtök

Kristályvirág szett



Népszerű bejegyzések