About Me

Saját fotó
Biatorbágy, Hungary
Kedves Látogató! Üdvözöllek oldalamon! Jámborné Dankó Katának hívnak, 7 éves korom óta gyöngymániás vagyok. Ékszerkészítéssel kb.6 éve kezdtem el foglalkozni. Ezen a lapon megtekintheted kedvenc munkáimat. Remélem találsz kedvedre valót, ha valamelyik érdekelne, csak írj bátran! dankokata{kukac}gmail.com

2012. június 21., csütörtök

Nyári szarkaláb

2012. június 18., hétfő

Peyote készülődés


Ők még gyártás alatt...
A másodikról nekem egy szép kis damaszt abrosz jut eszembe. Lehetetlen élethűen fotózni, élőben matt és fényes nikkel gyöngyökből áll és a napon szépen látszik a minta, amit nem tudom ki alkotott, én fotó alapján fűztem.

2012. június 15., péntek

Swari csillogás


Ezt a kis bogyót rengeteg színben fűztem meg mostanában. Ehhez éppen karkötő is készült. Valahogy ezeknek a fülikéknek így nyáron mindig "lába kél". Ez most rendesen 4mm-es Swariból készült, de fotózásra várnak még újabb 2,5mm-s picurik is. Ha lesz végre belőlük egy nyakláncra való, boldog ember leszek. Az biztos, hogy nem olcsó dolog és az avatatlan szeműek nem is tudhatják, micsoda vagyont hord az ember lánya a nyakában :-)))

Leila bogyó kiötlője: Domján Diána   Köszönet érte!

2012. június 13., szerda

Fagyos tavasz volt...


Ez a rivolis szett még kora tavasszal készült, de akkor nem igazán voltam olyan hangulatban, hogy eljusson a fotózásig. Most előkerült, még mindig tetszik. Sőt készülni fog belőle egy menyasszonyos verzió is, külön kérésre. Nem tudom, hogy valahol létezik-e már ilyen, ez saját kútfőből pattant ki, nagyon szeretem a 8mm-es mini rivolikat, ha megint találok 6-osokat azzal is biztosan kipróbálom!

2012. június 12., kedd

Fimo-s próbálkozások

Már vagy két éve gyűjtögetem a gyurmákat és nézegetem a külföldi oldalakat, hogy a technikákat elessem. Mivel marcipánból már készítettem rózsát, gondoltam itt is jól jön kezdésnek. A színt én kevertem, legalább látom, hogy milyen szép egyöntetű lesz. A következő tervem egy szép virágos gyurmarúd elkészítése, ehhez viszont biztos sokat kell még gyakorolnom. Ha lesz valami bemutatásra alkalmas eredmény, biztosan felteszem a képeket! Íme a Rózsák: (a képen nem igazán látszik, de csillámos is az a gyurma! :-))

2012. június 11., hétfő

Caprichos Indiában

Bézs Caprichos

Mindig örömmel tölt el, ha viszontlátom egy-egy ékszeremet, pláne, ha ilyen messzire került :-))
Egy igazi indiai esküvőn viselte a tulajdonosa és volt olyan kedves lefotózni és elküldeni nekem ezt a képet.

Népszerű bejegyzések