About Me

Saját fotó
Biatorbágy, Hungary
Kedves Látogató! Üdvözöllek oldalamon! Jámborné Dankó Katának hívnak, 7 éves korom óta gyöngymániás vagyok. Ékszerkészítéssel kb. 16 éve kezdtem el foglalkozni. Ezen a lapon megtekintheted kedvenc munkáimat. Remélem találsz kedvedre valót, ha valamelyik érdekelne, csak írj bátran! dankokata{kukac}gmail.com

2012. március 27., kedd

Vadász Flora

Mivel a családomban több vadhoz, halhoz kötődő ember is él, időről-időre ilyen barnás, zöldes ékszerek is kikerülnek a kezeim közül. Én ezt a mintát is el tudtam képzelni ebben a színösszeállításban. Majd meglátjuk, hogy másnak is tetszik-e! Nem tudom miért, de valahogy egy kicsit a havasi gyopárra emlékeztet engem ez a minta. Köszönet érte!!

2012. március 26., hétfő

Türkiz Swari hal


A halaknál már javában tavasz van! :-)))

2012. március 14., szerda

Rhondia -ezt nekem is ki kellett próbálnom!


Már jó ideje kinéztem őt magamnak, végre sikerült megfűzni. A többi hozzávaló elkészítése még várat magára. A könyvben a nyaklánc horgolással készült hozzá?

2012. március 13., kedd

Még egy befoglalás

Ezt a rózsakvarc fánkot kb. ezer éve őrizgetem. Tényleg régi darab, még egy osztálykiránduláson vettem valamikor a 90'-es években. Most úgy éreztem eljött az ő ideje is! Mivel úgyis divatba jött a színe, biztosan hordani fogom a tavasszal. :-))

2012. március 12., hétfő

Életjel

Kedves Látogatók!

Most látom, hogy milyen régen jelentkeztem. A hosszú hallgatásnak szomorú oka van. Az én drága nagyikám január végén végleg itthagyott minket, ezért nem nagyon volt kedvem semmihez.
Most, hogy tavaszodik, és ez volt az ő legkedvesebb évszaka, újra kedvet éreztem a kézműves dolgokhoz. A gyöngyfűzés mellett hímeztem is ezt-azt, ez a tudományom még a mamitól származik. Ő tanította meg 6-7 évesen, hogyan is kell az alapöltéseket készíteni. Remélem azért fejlődtem valamit...
Most először gyöngyöket mutatok, a hímzéseket még fotózni kell.





 

Népszerű bejegyzések